njutbarahem

bloggsidor

Kategori: Allmänt

Inredningstidningar att läsa och njuta av!!!

Kategori: AllmäntDetta är en av de bästa inredningstidningar som finns....tycker jag. Jag njuuuter när jag läser och tittar på alla vackra bilder i den. Må så gott .

dekorera tändsticksaskar

Kategori: Allmänt


Jag är en så`n där som gärna tänder ljus och ljuslyktor varje dag så det används en hel del tändstickor. Dessa askar är ju inte så roliga i sig själv, så med lite fantasi kan man göra många olika.Här har jag använt mig av bilder som jag tryckt ut från nätet på Vintage sidor. Många fina motiv finns att hämta. Under bilden har jag bokblad från gamla böcker med fin gammal text och som pricken över i kan man dekorera med spets eller annat band.

Rama in favorit-vins-etiketten.

Kategori: Allmänt


Många vinetiketter kan vara vackra. Och är vinet till på köpet utsökt så vill man gärna komma ihåg vinets namn.Istället för att skriva ner namnet på vinet eller numret som vinet har, kan det bli riktigt fint att rama in etiketten.

Tavlor som passar i inredningen.

Kategori: Allmänt


Söndag 19 oktober.
När vi målade vårt kök i latte-färg ,var det inte lätt att hitta tavlor som passade i färg. Då var det bara till att själv ta tag i det och måla själv. Jag använde mig av samma kulör som på väggen. Sedan var det bara att välja ett eget motiv. Änglar och änglavingar går alltid hem.