njutbarahem

Garderob....

Kategori:

Ja, detta är en enkel lösning på min öppna garderob.(Bild från pinterest) Vi får väl se hur det slutar, men ordning och reda är det jag söker just nu.

Tack alla ni........

Kategori:

Tack alla ni som ville vara med i min utlottning här på min blogg.JAg återkommer med ännu en tävling innan jul, så håll utkik. Kram Lotta

VINNARNA ÄR!!!!!!!!

Kategori:

Grattis...........
Grattis, Malin & Ulrika Jag hör av mig till er imorgon via mail . Grattis än en gång.

Tävlingen pågår tom idag lördag, dvs fram tom 24.00

Kategori:

Vilken HÄRLIG dag <3

Kategori:

Jag är på strålande humör och slår på stort och LOTTAR ut TVÅ!!! tavlor istället.Så i slutet av denna dag står det två vinnare här, som får vars en "The couples" KRAAAM ha en fin Lördag , för det ska jag.

Godmorgon!!!!!

Kategori:

Sitter vid frukostbordet och njuuuter av ledigheten.Men hade de inte lovat sol idag? Efter regn kommer solsken säger de. Om nu inte solen skulle komma fram idag så har vi ju något annat härligt att presentera här på min blogg idag ju, som kanske kan sprida lite solsken i tillvaron ;Tävlingen om min egenhändigt målade tavla "The couples". Men , jag skrev ju att den pågår Tom lördag , så håll ut, lördagen är inte slut än.LYCKA TILL!!! Vi hörs ;)) Lotta

Tävling!!!

Kategori:

Jag vill med denna tävling lotta ut en tavla, målad av mig. Tavlan är i svart grått & vitt och med ett stänk av silver.Den heter "The couples".
Vill du vara med i utlottningen av denna? Gör så här, Du som har blogg, länka min blogg på din blogg & lämna en kommentar här hos mig.Du som inte har blogg är även du välkommen att lämna en kommentar här hos mig så är ni med i utlottningen som pågår tom lördag den 20 Oktober. Lycka till! Kram Lotta

TÄVLING

Kategori:

Håll utkik, jag har inom kort en tävling här på min blogg....

Hallen enligt feng shu

Kategori:

Så här skriver de i bloggen blogg.addsimplicity.se om hur det påverkar oss om hur vi har det tex i hallen, det första man ser när man kommer hem och det sista man ser när man går.
(bild från samma blogg)

Så sant så...

Kategori:

Bild: A note on design

en blogg värd att följa..

Kategori:

http://blogg.addsimplicity.se/category/vart-nya-hus/ Måste få bara slå ett slag för denna inspirerande blogg. Ha en fin regnig dag ;))

badrum

Kategori:

Hittade detta fina badrum på nätet, det fina rabarberblad fatet på golvet som målats svart, snyggt.

tips på inredn sida

Kategori:

http://blogg.addsimplicity.se/ Här hittar ni fina inredningstips

Kloka ord

Kategori:

http://www.etsy.com/listing/85675359/wonderful-life-original-digital-print-in från denna sidan kommer denna text...

Inspirationsbilder....

Kategori:

Tycker att enhetlig färg och stilrent avskalat är snyggt och ger ett lugn i inredningen.